2007. december 14., péntek

Egészségünkről, életminőségünkről: Üdvözöllek kedves Látogató!

Egészségünkről, életminőségünkről: Üdvözöllek kedves Látogató!

www.google.hu
Vannak céljaink?

Kell, hogy legyenek. Valaki azt írta, hogy nem kell tervezni. Én viszont az ellenkezőjét mondom. Igenis kell. Lehet, hogy nem minden fog úgy történni ahogyan elterveztük, de egy biztos. A tervek meghatározzák a céljainkat, célok nélkül pedig nem tudunk elég objektíven gondolkodni és cselekedni. Ha van egy tervünk, az kijelöl egy utat, és egy célt. Ennek segítségével tudatosan befolyásolhatjuk a jövőnket. Persze ez nem 100 %-os. De ha rosszul tervezünk, akkor ne csodálkozzunk, ha a jövőnk is az lesz, ha jól akkor pedig sikerünk lesz.Ha nem tervezünk, nincs út és cél, akkor azt mondjuk nem tehetek róla hogy így történt, ha valamit rosszul csináltunk, és ezzel magunknak vagy másoknak bajt okoztunk.Egy biztos tehetünk arról, hogy milyen a jövőnk, és a másokkal való kapcsolatunk, ennek minősége. Ha nem terveztünk akkor azért, ha jól vagy rosszul terveztünk akkor azért. Mindez nagymértékben befolyásolja, azt, hogy milyen az életminőségünk, törődünk-e egészségünkkel, fontosnak tartjuk-e a betegségmegelőzést, és teszünk is azért hogy erős legyen a szervezetünk, immunrendszerünk. Ezek kihatással vannak emberi kapcsolatainkra. Ha beteg, fáradt, vagy kimerült szervezetünk, nem tudunk megfelelően viszonyulni embertársainkhoz, munkaképességünk csökken és abban az esetben, ha ez hosszantartó bizony negatív folyamatokat indíthat el életünkben. Ezért ha lehet kerüljük a túlhajszolt életet, és minden esetben javasolt immunerősítő termékek szedése. Ezeket már nemcsak tablettákban, hanem pl. honlapunkon található egyéb formákban is el lehet érni, úgy mint csokoládé, vagy gyümölcskávé. Ne járjunk bekötöttt szemmel, előzzük meg a bajt!!!!!!!!!!!!

Üdvözöllek kedves Látogató!

Azzal a céllal indítom útjára ezt a blogot, hogy a mindennapi felmerült testi-lelki problémáink, a nehézségek megoldásának jó eredményei, példa-, és segítségként szolgálhassanak az olvasóknak. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy egy-egy téma megvitatása hasznos lehet mindannyiunk számára, sokat tanulhatunk belőle.
Ha vannak kérdéseid, ötleteid, nehézségeid, örömeid, egészségügyi, családi, társadalmi élettel, témával kapcsolatban, örömmel veszem ha leírod.
Azért fontos fenti gondolatkör, mert ennek jellege, minősége, helyzete, nagymértékben kihat testi-lelki egészségünkre, állapotunkra.

Remélem eredményes, és kellemes lesz beszélgetésünk.

Enikő