2008. január 15., kedd

A szépség múlandó de az igaz szeretet örökké megmarad



http://www.youtube.com/watch?v=Ej1zMxbhOO0

Szép és csúnya. Mit jelent ez?Azt, hogy valakinek a teste és az arca ilyen a kettő közül?Miért van az, hogy csak a szépeknek a képeit tartják számon a legjobb képek között, és teszik az újságok címlapjára? Ma a reklámok a filmek a is csak erről szólnak.A külsőnek és a léleknek kisugárzása van. A csúnya arc is lehet szép ha tele van szeretettel és jósággal. Ezen kívül nagyon sokat számít az, hogy milyen valakinek az életvitele. Ha valaki züllött életet folytat, az bármilyen szép is lehet kiül az arcára, és egy hideg és üres arc tárul fel. De ennek az ellnekezője is igaz.Miért mindenki a legjobb nőt és a legjobb pasit? Aki nem ebbe a kategóriába tartozik, az nem is jöhet szóba? Láttam én már olyan embert aki nem volt szép, de a belső lénye a kisugárzása mégis széppé tette. Higgyétek el nekem bele lehet szeretni olyan valakibe is aki nem szép, de tele van gyengédséggel, szeretettel, intelligenciával /ugye nem kell mondanom, hogy ez nem az ismeretek összességét jelenti/.

Próbáljátok ki. Elsősorban ne a külső alapján döntsetek a kapcsolataitokban, mert ez hosszú távon nem lesz eredményes.Ha valaki pedig csak ezt nézi benned és Te boldogságra vágysz valaki mellett, azzal az emberrel ne foglalkozz, mert Ő nem kíváncsi a lelkedre, az érzéseidre és soha sem lesz köztetek olyan kapocs, amely összetarthat benneteket. Először a lelkét szeresd meg valakinek csak utána a testét.A külsőség múlandó és bármikor az élet során el lehet veszteni.Akár holnap is megtörténhet. Gondold végig, jöhet öregség, betegség, és máris eltűnhet az ami miatt rajongtak érted.Soha ne legyél büszke a szépségedre, hanem alázattal fogadd ezt az ajándékot. Persze a vonzalom kialakulásához az is szükséges, hogy a másik kívülről is tetszen.De ne ez legyen a legfontosabb, vagy csak egyedüli szempont.


Ennek ellenére természetes dolog, hogy szépre vágyunk mindannyian. A nők vásárolják a különböző szépségápolási termékeket, a férfiak is úgyszintén. Igen fontos dolog a jól ápoltság, és a test karbantartása is. Ez nemcsak a külsőségek miatt szükséges, hanem a jó közérzet, és az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, és a megfelelő életminőség biztosításához is. De ne feledjük el, hogy ahogyan fent írtam, hogy a test és lélek harmóniája adhatja megfelelő állapotunkat. Így a fizikai testápolásnál, is szükséges, hogy a bőrfelületen keresztül alkalmazott eljárások mellett, a szervezet belső működéséhez szükséges vitaminokat, étrendkiegészítőket, és táplálékokat is biztosítsuk. Sokszor táplálékaink már nem tartalmazzák azokat az anyagokat amire szervezetünknek szüksége van. Ezért mesterségesen előállított termékeket kell szednünk, hogy a hiánytüneteket megelőzzük. De itt is nagyon fontos, hogy ezek kemikáliáktól mentesen, és természetes alapanyagokból készüljenek.

Abban az esetben, ha szervezetünk a biológia törvényszerűségei alapján működik, ez nagymértékben meghatározza fizikai megjelenésünket, emocionális hatásunkat a velünk kapcsolatban álló emberekre.


Talán az pedig ebből következően már evidens, hogy a munkánkban, magán-, és társadalmi életünkben ennek igen nagy jelentősége van. Azonban ha szeretetben élünk, ez tovább fokozhatja mindennek a hatását.