2008. január 20., vasárnap

A szexuális teljesítőképesség


Statisztikák szerint, a fital férfiak egy részénél is megjelenhet már a szexuális teljesítőképesség csökkenése. Ezzel nagyon sokan nem fordulnak orvoshoz. Pedig egy kivizsgálás során sok mindenre fény derülhet, esetleg egy beteség /pszicés, vagy organikus eredetű/ meglétére.

Miért is alakulhat ki potencia zavar egy férfinél, vagy a libidó hiánya egy nőnél. Sajnos egyik oka a túlhajszolt strtesszel járó életmód. Másik lehet, a szülői viselkedés negatív volta, amikor a gyermeket olyan légkörben nevelik, hogy a szex egy tabu téma, és főleg a lányok számára ennek nyílt felvállalása helytelen, vagy tisztességtelen dolog. Ezen kívül még számtalan egyéb tényező játszhat ebben szerepet.


Ezért nem szégyen szakemberhez fordulni. Nagyon sokszor egyszerű terápiával is megoldható a probléma, esetleges pszichés zavarok esetén gyógyszeres kezelés szükséges. De ezen kívül a mai információs társadalom lehetőséget biztosít arra, hogy nyíltan utána nézzünk szakemberek felvilágosító honlapjain, a valós helyzetnek, és probáljuk ezen a téren átformálni gondolatainkat, magatartásunkat. Ebben a párok is nagy segítségére lehetnek egymásnak.

Azonban mindemellett olyan is előfordulhat, hogy a kemikáliákkal telített gyógyszerek helyett, gyógynövény alapú készítmények szedése is segítséget nyújthat.

Ma már az internetes piacon számtalan ilyen termék létezik, és megrendelhető, úgyhogy aki nem kívánja nyíltan üzletben megvásárolni, itt megteheti.


Létezik a Maxima kapszula, melyet Magyarországon igen elismert gyártó forgalmaz. Hatása kiváló, szedése mind nők és férfiak számára egyaránt ajánlható.

Nincsenek megjegyzések: